placeholder row 1 1
placeholder row 1 2
Какво предлагаме?
Авторски продукти:)
Уважаеми клиенти, www.sharenoto.com е мястото, където сме събрали и описали най-точно и подробно всички актуални продукти, които предлагаме.
Какъв е
основният метод за доставка?
За доставка работим с фирма Еконт. Сумата за доставка се определя и зависи само от куриера, като ние не добавяме никаква стойност за транспорт от обявените от куриерите цени. Доставката за поръчки над 70 лв. е за наша сметка. Предпочитаме да изпращаме до офис на Еконт.
placeholder row 2 1
placeholder row 2 2
placeholder row 3 1
placeholder row 3 2
Срокове, цени и плащане
на доставяните продукти?
Заплащането на стоката става с наложен платеж при получаване на пратката или чрез предварително направен банков превод. Доставката, на закупена от нас стока, се извършва в рамките на 48 часа. Разбира се,  има и продукти, които са доставят само, чрез предварително извършена заявка. Транспортът на продукти, които по някакъв начин са били изчерпани или според тяхната специфика са по заявка, се извършва между 3 и 30 работни дни.
Можете ли да върнете продукта
ако откриете неточности?
Всеки наш клиент получава правото да разопакова стоката пред служител на куриерската фирма, за да провери съдържанието. Ако бъдат открити несъответствия, моля незабавно се свържете с нас, за да уточним и отстраним проблема.
placeholder row 4 1
placeholder row 4 2

Свържете се с нас

за да обсъдим удобен за вас метод за доставка и заплащане.

София, България, ж.к.Младост 4,
ул. Атанас Москов, бл. 458, вх.7, маг.6
krasiana.kostova@gmail.com
0896 66 54 14

Шареното 2020 © Калърфул ЕООД

Дизайн и реализация | Всички права запазени