Предлагаме на клиентите си

Продукти, чиято мисия е да усмихва, да разчупи сивото ежедневие, да създаде уют и да запази „важните“ неща.
Книга за рецепти Шареното
При нас ще откриете

Идеи за ръчноизработени подаръци за любими хора

Нашите продукти са ръчно сглобени и изцяло авторски. Създадени в България, с материали от отговорни източници и с мисъл за природата.

С цел удобство, предлагаме
Подарък, подходящ за всяка възраст и повод
Разполагаме с подходящ подарък за любимите Ви хора – от бебе до баба и дядо, както и за всеки повод- рожден ден, кръщене, погача, сватба, юбилей, Коледа и именните дни.
Подвързия за книга-Шареното

За нашите продукти

Отделяме специално внимание на децата, защото техните мисли, рисунки и мечти са истинско съкровище.

Развихме практиката да работим с илюстрации на български художници, за да направим продуктите с още по – силна енергия и заряд.

С времето успяхме да разработим подарък подходящ за всяка възраст и повод – разполагаме с прекрасни изненади за любимите Ви хора – от бебе до баба и дядо, както и за всеки специален повод – рожден ден, кръщене, погача, сватба, юбилей, Коледа и именните дни.

Влагаме много труд и усърдие да изработваме продуктите си. С гордост заставаме зад качеството и цените ни.

Най-хубавото е, че всеки от тях може да бъде персонализиран с различно заглавие на корицата или с добавен текст на вътрешната корица. Специално изработен – вдъхновен от Вашите важни моменти. Те – персоналните подаръци, всъщност са тези, които обличат спомени и носят топлина и усмивка далеч напред във времето или на далечно разстояние за любими хора.

Нашата слабост е, че сме сантиментални! Обичаме безценните моменти, малките и големи победи, красивите снимки, милите спомени.

Подаръци за всяка възраст

Всеки ден работим, за да намираме оригинални начини да Ви усмихнем!