Внимание! Продуктите, споменавани в публикациите, може да не са налични.


Креативни подаръци за любимата жена на 8-март, изработени от Шареното

5 идеи (обновена)

Доста често се случва дори с години да не уважим любимата си или майка си с подарък по случай денят на жената. Понякога, защото ни се струва доста тривиално. Понякога, защото сме имали тежки дни и невъзможност да усетим добро чувство и да оценим малките неща, които те правят за нас ежедневно. Всеки има своите моменти.

1. Налей ми вкъщи

Тя обича вино? Това е страхотно! Когато времето е добре планувано, означава, че ще бъде прекарано в наслада! Подвързия за книга в комплект с чаша е изключително подходящо ръчно изработено предложение да видите усмивката на любимата жена! Вземете подаръчен комплект, с който ще зарадвате всеки почитател на книгите, уюта и …виното:).

2. Kнига за най-щурите спомени

Планували сте пътешествие? Искате да изненадате половинката си? Жена Ви е фен на приключенията? Изкарали сте снимки от последното Ви приключение и още нямате къде да ги подредите? Харесва Ви идеята? Усмихнахте ли се? Все причини да направите свеж и щур подарък!

3. Книги за рецепти

Любимите палачинки в неделя, различните сладкиши и торти, коледните вълшебства, летните експерименти, бухтите на баба, опитите за нов сладолед …това са едни от незабравимите спомени, едни от най-вълшебните нишки, на които се радваме и оценяме. Храната сплотява. Храната е любов! За много хора рецептите и хубавата храна са начин на живот. За други е важно да съхранят традициите в семейството. Подходяща за подарък на майка, баба, както и за всеки в семейството, приел ролята на „Пазителя на всичко вкусно“(или зодия Телец).

4. Стилни етикети за организация на кухнята

Съгласни сме, че е абсолютна безвкусица да се подаряват тенджери и тигани за женския празник, но всяка жена, която харесва кулинарството би оценила с пет звезди нашите стилни етикети за организация! Причините? Те са от фолио, на български език са, могат да се мият и разместват при нужда. Пасват на всеки дом и стил, защото са с неутрални цветове.

 

5. Голям недатиран органайзер

Защо недатиран ли? Защото хартията е твърде ценен ресурс, да се хаби, ако няма какво да се записва. А и понякога си почиваме, нали? Направихме нашия в размери, които дават реална възможност за записване. Да, достатъчно голям, за да запишете и отбележите по няколко събития. Използвайте на бюро или го закачете на хладилник с магнити, окачете на стена  – намерете му място, така че да виждате мотивиращите сентенции, които сме подбрали за Вас!

Доставката от онлайн магазина ни е безплатна за поръчки над 100 лв.

И не забравяйте – ние изработваме ръчно сглобени, авторски продукти. Създадени изцяло в България с материали от отговорни източници и мисъл за природата.

Още от блога на Шареното

Интересни новости, свързани както с нашите продукти, така и с интересни статии, които смятаме, че ще са ви интересни