Креативни подаръци за любимата жена на 8-март, изработени от Шареното

5 идеи

Доста често се случва дори с години да не уважим любимата си или майка си с подарък по случай денят на жената. Понякога, защото ни се струва доста тривиално. Понякога, защото сме имали тежки дни и невъзможност да усетим добро чувство и да оценим малките неща, които те правят за нас ежедневно. Всеки има своите моменти.

Книги за рецепти

Любимите палачинки в неделя, различните сладкиши и торти, коледните вълшебства, летните експерименти, бухтите на баба, опитите за нов сладолед …това са едни от незабравимите спомени, едни от най-вълшебните нишки, на които се радваме и оценяме. Храната сплотява. Храната е любов! За много хора рецептите и хубавата храна са начин на живот. За други е важно да съхранят традициите в семейството. Подходяща за подарък на майка, баба, както и за всеки в семейството, приел ролята на „Пазителя на всичко вкусно“(или зодия Телец)

Кутии за рецепти

Най-голямото бижу в нашата гама продукти, несъмнено е кутията за рецепти. Един от най-изисканите ръчно сглобени подаръци на български език. Изключително подходяща идея за подарък на скъп човек, който истински цени кулинарията.

Книги за най – скъпите спомени

Фотоалбум с място за записки, малки закачливи етикети и запомняща се визия. Подходяща за подарък на майка, баба, госпожа в училище или детската градина. Напоследък започнахме отново да изкарваме снимки от събития, някакси чувството да ги разгледаме в албум е различно от това да ги гледаме през телефона си. Защо? Някои недовиждат добре например. Но още по-досадно е, че емоцията не е споделена през екрана на телефона. Родителите ни като че ли предпочитат да наредят сами снимките – така има емоция и от нареждането и описването на важните моменти, дати и места. Иначе се забравят. Нали?

Тефтер с подарък стикери за плануване

Оригинален и полезен подарък, който е малка радост и жест на внимание. Защо жест на внимание? Ако цените половинката си и искате да се чувства добре, един от методите, които работят е „плануването“ и подреждането на задачите за деня, седмицата, месеца и т.н. Изпитано и много разпускащо действа този метод. А притежаването на авторски, ръчно сглобен тефтер, само по себе си е енергизиращо и усмихващо. Носи позитивна енергия и е създаден с внимание. На корицата има вдъхновяваща илюстрация и цитат, което прави продукта с още по-висока добавена стойност.

Книги за най – щурите спомени

Планували сте пътешествие? Искате да изненадате половинката си? Жена Ви е фен на приключенията? Изкарали сте снимки от последното Ви приключение и още нямате къде да ги подредите? Харесва Ви идеята? Усмихнахте ли се? Все причини да направите свеж и щур подарък!

Всяко едно от предложенията можем да персонализираме. Ще добавим на етикета име или текст по Ваш избор. Доставката от онлайн магазина ни е безплатна за поръчки над 70 лв.

И не забравяйте – ние изработваме ръчно сглобени, авторски продукти. Създадени изцяло в България с материали от отговорни източници и мисъл за природата.

Още от блога на Шареното

Интересни новости, свързани както с нашите продукти, така и с интересни статии, които смятаме, че ще са ви интересни