Топ 3 за семейни коледни подаръци

Какви са опциите за семеен подарък? Често ни питате това преди Коледа.
За това бързо, спретнато и без заобиколки Ви подготвихме ТОП 3 от нашите продукти! Ръчно сглобени, авторски, висококачествени и с огромна добавена стойност.

Идват бързо, опаковани добре и готови за поднасяне подаръци. Съществено и много важно е да знаете, че продуктите ни винаги се изработват в определени бройки … т.е. никога повече от 200 човека няма да притежават даден наш продукт

Continue reading

За Коледа

Когато става дума за Коледа, винаги и единствено значение имат:

дом, уют, и много празнична суета …

У нас обожаваме това! И всеки път празникът започва от рано.

За сантиментални хора като нас, Коледа е чувството за пълнота.

И най-голямо задоволство намираме в приготовленията!

Continue reading

Тайните на персонализацията

За ръчно изработените авторски продукти, това е семпъл и достъпен начин за поднасяне.

Чудите се как да персонализирате подарък?

Подготвили сме Ви пет съвета за елегантна персонализация:

Ако на корицата/външната част на тефтер или албум има превидено място – добавете само името или фамилията.
Когато желаете подаръкът Ви да се използва пред други хора, по-добре не добавяйте лични данни на корицата/външната част. *Опитът ни сочи, че 70% от учителите НЕ използват подарените им тефтери, ако върху корицата им е написано нещо твърде сантиментално и лично.

Continue reading

Пролетни празници по време на епидемия

Пролетна хюга или как да приветстваме пролетта в цялата й прелест? Предстоят ни слънчеви дни и поводи за празнуване. Не трябва да ги изпускаме!

Може би е майчинският ми инстинкт, който ме кара да мисля постоянно в тази посока, а може и да е вдъхновението и търсенето на малките радости в живота.

Отдавна съм престанала с меркантилността, но откакто децата ми са големи, постоянно се оглеждам в това да подобря средата, в която живеем. Да им създам чувство за уют, повод за усмивка и някак да ги примамя да споделят време с мен. Може и да ми е от зодията… кой знае. Наред с това искам да създам хармония в тази среда, усещане за цялост и по този начин усещам хюга философията да завладява съзнанието ми. Носи ми наслада. Носи ми усмивка. Носи ми топлина и сантимент.

Continue reading