Внимание! Продуктите, споменавани в публикациите, може да не са налични.


Нашата цел е да получавате качествени и идейни продукти.

Kато едновременно с това обърнем внимание на:

  • достъпна цена;
  • бърза доставка;
  • идентичност на подаръка – да припознаете човекът, за който е;
  • ръчно изработен, защото енергията вложена в него винаги се забелязва;
  • и най-вече – да бъде персонализиран

Именно идеи за персонализиран подарък за Георгьовден Ви представяме днес! Не е задължително да използвате шаблонни надписи , а да бъдете оригинални и да предложите надпис, който би направил подаръкът завършен и страхотен!

Книги за рецепти

Дойде време, в което става все по-трудно да изберем подходящ персонализиран подарък, особенно за мъжете. Но ако познавате добре човекът, винаги ще знаете дали харесва кулинарията. А може би е бохем и обожава да похапва вкусни ястия? Ето това е магията на персонализацията – да пригодите подаръка така, че да „пасва“ най-точно!

Книги албуми за спомени

Деликатно е и да избирате подарък за жена, още един повод да се обърнете към персонализиран подарък. Книгите за спомени са изключително подходящи за „общ“ персонализиран подарък за Георгьовден. Предимството им е, че са подходящи за залепяне на снимки и за писане на пожелания – фотоалбум и книга за пожелания в едно.

Тефтери за много важни важности

Уникалните ни авторски тефтери са създадени, за да бъдат персонализиран подарък! Можете да избирате между 5 десена с плат и 2 дизайна отпечатани върху картон. Тефтерите за много важни важности са функционални, тялото им може да се сменя, когато свърши. Имат място за химикал. Тялото им е от листи картон, който е подходящ както за писане, така и за рисуване.

Още от блога на Шареното

Научете любопитни факти за нашите продукти, как и защо са създадени...