Внимание! Продуктите, споменавани в публикациите, може да не са налични.


Какви са опциите за семеен подарък? Често ни питате това преди Коледа.

За това бързо, спретнато и без заобиколки Ви подготвихме ТОП 3 от нашите продукти! Ръчно сглобени, авторски, висококачествени и с огромна добавена стойност.

Идват бързо, опаковани добре и готови за поднасяне подаръци. Съществено и много важно е да знаете, че продуктите ни винаги се изработват в определени бройки … т.е. никога повече от 200 човека няма да притежават даден наш продукт.

  1. Като най-отличаващ се семеен подарък при нас се е доказала Книгата за най-скъпите спомени.  С опцията за персонализация се превръща в уникален екземпляр! Нейните добри приятели Книга за най-щурите спомени и албумите за спомени също могат да бъдат подходящи за семейството, което искате да зарадвате, така че разгледайте и тях!
  2. Най-яката коледна елха е една от най-трудно изпълнимите идеи, които са ни хрумвали някога. За сметка на това е много zero waste. Това, че е в кутия и може да се ползва многократно е само едно от силните ѝ качества. Елхата също е и много своенравна… точно това прочетохте… своенравна. Защо ли? Интересен факт за нея е, че всъщност всяка спирала има свое мнение как да застане и колко да се отпусне, дали да се наклони или да остане стегната. 🙂
  3. Доброто одеяло е олицетворение на Коледния дух. През лятото ми хрумна, че думите са посланик на доброто и понеже не мога да пиша книги, написах писмо, което да извика добрината. Одеялото е големичко, за да се побират повече хора под него. Изработено е от мек полар.

Не забравяйте да подарите и на себе си нещо тази Коледа: удоволетворение от грижата за близките Ви.

Весела Коледа!