Показване на 1–12 от 112 резултата

Продукти
албум за спомени цветя шареното
Затвори

Албум за спомени

68.00 лв.
Албумът за спомени е ръчно сглобен. Освен, че побира много снимки, в зависимост от размерът им, в него могат да се водят допълнителни записки, както и да се изплозва за книга за пожелания.
албум за спомени от пътешествия
Затвори

Албум за спомени от пътешествия

68.00 лв.
Албумът за спомени от пътешествия е страхотен! Залепете снимки! Водете си допълнителни записки! Добавете карти, билети и други малки спомени от пътешествията си!  
Затвори

Албум книга за най-милите спомени за момичета

85.00 лв.
Подарък за бебе момиче! Книга за най-милите спомени е ръчно сглобен фото албум, в който могат да се водят допълнителни записки, както и да се изплозва за книга за пожелания. Изработена е така, че да задоволи всички Ваши изисквания.
подарък за бебе момче албум книга за мили спомени
Затвори

Албум книга за най-милите спомени за момчета / унисекс

85.00 лв.
Книгата за най-милите спомени е ръчно сглобен фото албум, в който могат да се водят допълнителни записки, както и да се изплозва за книга за пожелания. Изработен е така, че да задоволи всички Ваши изисквания!
Затвори

Албум книга за най-скъпите спомени

85.00 лв.
Книгата за най-скъпите спомени е ръчно сглобен фото албум, в който могат да се водят допълнителни записки, както и да се изплозва за книга за пожелания. Изработена е така, че да задоволи всички Ваши изисквания!  
персонализиран подарък книга за щури спомени
Затвори

Албум книга за най-щурите спомени

85.00 лв.
Ръчно сглобен фото албум, в който могат да се водят допълнителни записки, както и да се изплозва за книга за пожелания. Прекрасен подарък за семейство!  
бебешки дневник момче шареното
Затвори

Бебешки дневник

68.00 лв.
Залепете скъпи снимки от всеки месец на детето в този прекрасен бебешки дневник! Можете да водите допълнителни записки, както и да го изплозвате като книга за пожелания.
бебешки дневник момиче
Затвори

Бебешки дневник Нежност

68.00 лв.
Залепете скъпи снимки от всеки месец на детето в този прекрасен бебешки дневник! Можете да водите допълнителни записки, както и да го изплозвате като книга за пожелания. Може да бъде персонализиран. Персонализацията не отнема допълнително време за изработка и получаване и не изисква допълнително плащане. Посочете в Бележки персонализацията, която желаете.
-22%
Затвори

Въглавница за четене Little Prince

32.00 лв. 25.00 лв.
Иновативна, забавна, създадена за уют и удобство! Възглавница за четене с джоб за книга! Размер 40/40 см. с пълнеж и цип за улеснение. Дръжка за пренасяне до мястото за четене – двор, плаж или до дивана.
-22%
Затвори

Възглавница за четене Геометрия

32.00 лв. 25.00 лв.
Иновативна, забавна, създадена за уют и удобство! Възглавниците за четене можете да ползвате само като интериорен детайл или да занесете на плаж или в градината, терасата и т.н.Имат цип, което им позволява да се превърнат и в чанта, за да се пренесете както духовно, така и физически удобно в историята на книгата, която четете!
Хюга на полянката… например…ммм страхотно! Пренесете до мястото за четене – двор, плаж или до дивана.
-22%
възглавница за четене с джоб
Затвори

Възглавница за четене Зайче

32.00 лв. 25.00 лв.
Иновативна, забавна, създадена за уют и удобство! Възглавниците за четене можете да ползвате само като интериорен детайл или да занесете на плаж или в градината, терасата и т.н. Имат цип, което им позволява да се превърнат и в чанта, за да се пренесете както духовно, така и физически удобно в историята на книгата, която четете! Хюга на полянката… например…ммм страхотно!  
-22%
възглавница за четене с джоб
Затвори

Възглавница за четене Къщи

32.00 лв. 25.00 лв.
Иновативна, забавна, създадена за уют и удобство! Възглавница за четене с джоб за книга! Възглавниците за четене можете да ползвате само като интериорен детайл или да занесете на плаж или в градината, терасата и т.н. Имат цип, което им позволява да се превърнат и в чанта, за да се пренесете както духовно, така и физически удобно в историята на книгата, която четете! Хюга на полянката... например...ммм страхотно! Можете да съчетаете с подвързия за книга Къщи в същия десен.