Показване на 1–12 от 125 резултата

Продукти
Затвори

Lazy and cozy time cup

18.00 лв.
Време е за почивка! Насладете се на свободното си време с Lazy and cozy time cup! Чашата е  допълнение към чудесният ни комплект от:  
-10%
Затвори

Lazy big termo set

94.00 лв. 84.60 лв.
Настанете се удобно, за да се насладите максимално на времето, в което четете любима книга! Подготвили сме най-удобния комплект за това! Направете врмето за четене още по-приятно с нашите продукти. Поднесете с усмивка на човек, който обича да чете. Комплекта включва:
  • възглавница за четене размер 40/40 см. с джоб и цип;
  • текстилна регулируема подвързия за книга размер 23/44 см. в отворено състояние;
  • термо чаша 500 мл.
Пристига при Вас добре опакован и готов за подаряване.
-10%
Затвори

Lazy days set

42.00 лв. 37.80 лв.
Не е нужно да избирате! Вземете сега този прекрасен комплект за подарък! Подходящ е за всеки любител на книгите. Регулируема текстилна подвързия за книга и керамична чаша в подаръчна опаковка е усмихващ начин да кажете "Обичам те!" на любим човек!
mega pint ot wine termocup
Затвори

MEGA PINT of WINE termocup

38.00 лв.
Като огромни фенове на Johnny Depp се вълнуваме и празнуваме справедливостта от присъдата! Наздраве с Mega pint of wine!
албум за спомени цветя шареното
Затвори

Албум за спомени

68.00 лв.
Албумът за спомени е ръчно сглобен. Освен, че побира много снимки, в зависимост от размерът им, в него могат да се водят допълнителни записки, както и да се изплозва за книга за пожелания.
албум за спомени от пътешествия
Затвори

Албум за спомени от пътешествия

68.00 лв.
Албумът за спомени от пътешествия е страхотен! Залепете снимки! Водете си допълнителни записки! Добавете карти, билети и други малки спомени от пътешествията си!  
Sold out
бебешки дневник момче шареното
Затвори

Бебешки дневник

68.00 лв.
Залепете скъпи снимки от всеки месец на детето в този прекрасен бебешки дневник! Можете да водите допълнителни записки, както и да го изплозвате като книга за пожелания.
бебешки дневник момиче
Затвори

Бебешки дневник Нежност

68.00 лв.
Залепете скъпи снимки от всеки месец на детето в този прекрасен бебешки дневник! Можете да водите допълнителни записки, както и да го изплозвате като книга за пожелания. Може да бъде персонализиран. Персонализацията не отнема допълнително време за изработка и получаване и не изисква допълнително плащане. Посочете в Бележки персонализацията, която желаете.
-10%
Затвори

Време е за приключение комплект

42.00 лв. 37.80 лв.
Потопете се в щури приключения от книгите! Подсилете удоволствието от добре прекараното време в четене, като отпивате от ароматен чай! Сета от подвързия за книга и порцеланова чаша е интересен и подходящ подарък за всеки почитател на книгите и уюта.
-10%
Затвори

Време е за приключения термо

62.00 лв. 55.80 лв.
Чудесен комплект от подвързия за книга и термочаша за почитателите на приключенията и книгите! Докато се унасяте в приятно четене винаги е удобно напитката да е топла и ароматна. Зарадвайте любим четящ човек с прекрасен подарък.
-20%
възглавница за четене
Затвори

Въглавница за четене Little Prince

32.00 лв. 25.60 лв.
Иновативна, забавна, създадена за уют и удобство! Възглавница за четене с джоб за книга! Размер 40/40 см. с пълнеж и цип за улеснение. Дръжка за пренасяне до мястото за четене – двор, плаж или до дивана.
-20%
възглавница за четене
Затвори

Възглавница за четене Време е за приключение

32.00 лв. 25.60 лв.
Да облагородиш пространството, в което прекарваш свободното си време е част от нещата, които те карат да се чувстваш добре. Да се облегнеш на мека възглавничка навсякъде, където ти се прииска да почетеш е много добра идея, защото така си пренасяш уюта и удобството с теб. Дали на дивана, в колата, на двора или сред природата - възглавницата е прекрасно хрумване, което веднага ще ти стане любимо! Създадена е като част от колекция с: