trees4
Шарената Коледа

Тази година решихме да се раздадем „като за последно“ 

Да, тези кавички са двусмислени. На някои наши продукти този сезон ще им е последен, защото се изчерпват. Малко от Вас знаят, че от всеки наш продукт, произвеждаме определено количество. За да си носят заряда и магията и да винаги да бъдат още малко по-специални!

Персонализацията е начинът да поднесете уникален подарък, а опаковката е завършека на личното обръщение. Ако е ръчно изработен и авторски, то той е неповторим!

Срок на кампанията
Ще се постараем максимално от 1-ви ноември чак до 22-ри декември
След като миналата година направихме истински празник със стотиците опаковани продукти, които изпратихме, получихме чудесни отзиви и много обич в замяна… тази година ще сме една стълбичка нагоре, като Ви опаковаме коледно и безплатно всеки закупен албум, тефтер или книга за рецепти, одеало от сайта ни в нашите чувалчета! Ще подарим подаръче и за останалите продукти от сайта!
trees1

Всъщност нещата не са така елементарни

Ние държим както на природата, така и на коледния дух, за това нашето предложение ще бъде хем практично, хем еко, хем коледно

Подаръчните чувалчета, които ушихме са своеобразни текстилни торби за многократна употреба! Семпли, изчистени, непретенциозни, те ще Ви служат и след Коледа при ежедневните пазарувания или при пътувания. Обещаваме, че ще се влюбите в тях, защото изместват шумкащите, малки ненужни пликове за плодове и зеленчуци, а в куфара Ви ще бъдат отличен помощник. О, разбира се, ако тръгвате някъде към следващо събитие и нямате празнична опаковка под ръка, можете да ги използвате:)

Ще добавим и етикет за надписване, за да напишете името на получателя. Малка панделка и разбира се – малка коледна глезотийка от нас, за спомен. Ще Ви подскажа – можете да я оставите за себе си:) това ще е нашата благодарност към Вас, че Сте ни избрали.

За нас е чест и удоволствие. Наистина.

Персонализацията и доставките над 70 лв. също си остават БЕЗПЛАТНИ.

Весела ШАРЕНА Коледа, мили хора.

Коледни продукти

Ще се постараем максимално от 1-ви ноември чак до 22-ри декември